Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Υπέρ Τσιόδρα

 Αγαπάμε ό,τι σάς πονάει! 

Βρήκαν να τα βάλλουν με τον Τσιόδρα, που είναι χαμηλών τόνων θεωρώντας τον εύκολη περίπτωση, διότι με τέτοιους τολμούς να τα βάζουν! Λες και ο άνθρωπος έδωσε κάποιο δικαίωμα!

Ό,τι έκανε το έκανε κεκλεισμένων των θυρών, εξ άλλου δεν απαγορεύται ο ψάλτης εντός του ναού και πόσω μάλλον σε τέτοια απόσταση από τους άλλους!

 Επίσης ενοχλούνται, διότι ο Τσιόδρας καταρρίπτει το "ιδανικό" πρότυπο του επιστήμονος, που δεν πιστεύει σε θεούς, αλλά ο συγκεκριμένος συγχρόνως είναι και υποστηρικτής και ενός άλλου θεσμού, που τους "συφιλιάζει", της Οικογένειας, ων πατέρας 7 παιδιών!

Δεν πειράζει, ξυδάκι, διότι φαίνεται το αληθινό τους πρόσωπο, ένα ρατσιστικό εσχίστου βαθμού, που θεωρεί ότι ό,τι δεν είναι μαζί τους, είναι εναντίον τους. Αν όμως ήταν ο Πολλάκαρος στην θέση του, θα ικανοποιούσε τις ψευτοεπαναστατικές ονειρώξεις του καναπέ τους, με ένα στυλάκι αγοραίο και ψευτοκουλτουριάρικο!

Ο τύπος όμως αυτός με τα γυαλάκια δεν βγήκε με ψευτοτσαμπουκά να καθησυχάσει, αλλά τα είπε έξω από τα δόντια και ενόχλησε κάποιους που βολεύονταν από τους καναπέδες τους ακομα και με το ήρεμο αυτό στυλ του!

 Ούτως ή άλλως έτσι προστάζει το λειτούργημα του επιστήμονος, να αφυπνίζει την συνείδηση των πολιτών! Αν αυτός ο άνθρωπος ένιωσε καλύτερα ψυχολογικά με αυτό που έκανε, τότε καλά έκανε, αφού δεν έθεσε σε κίνδυνο κανέναν!

Από FB:  Παναγιώτης Β. Παπαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.