Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ν. Σμύρνη: Κοινωνική βία και αταξία

 

                                      Από FB:  Παναγιώτης Β. Παπαδάς

Ακούγαμε πως το κλίμα στις ΗΠΑ είναι εμφυλιοπολεμικό! Το ίδιο φαίνεται τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη! Μην ψάχνετε την αιτία! Λέγεται Μαρξισμός, όπου μπήκε, τα κατέστρεψε όλα! Η εκ των έσω διάλυση της κοινωνίας, ο διχασμός και η δίψα για αίμα!

Οι ονειρώξεις για ταξικό πόλεμο και η ανατροπή της Δημοκρατίας, ο μόνος τους στόχος! Λένε, δήθεν, πως το ενδιαφέρον για τον Κουφοντίν@ είναι ανθρωπιστικό!

Είναι ξεκάθαρα συντροφικό και όσοι ονειρεύονται τα παραπάνω, την αταξία, την αναρχία, το χάος, τον ταξικό πόλεμο, τον έχουν σύντροφο και ήρωα του αγώνα τους και λόγω της κοινωνικής κατακραυγής προς τον φονιά Κουφοντίν@, δεν το εκφράζουν!


Η δίψα τους για αίμα βρήκε αφορμή το πρόσφατο κατακριτέο αίσχος της Ν. Σμύρνης και από αυτό προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις του για αντάρτικα, τον έρωτα για τον Κουφοντίν@ και την δίψα τους για αίμα! Όσοι υποστηρίζουν την βία, τους φονιάδες και όλο αυτό το χάλι, να με διαγράψουν από το προφίλ τους!

Υ.Γ. 1) ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ! Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Υ.Γ. 2) Στην πρώτη εικόνα, η φωτογραφία δείχνει μπαχαλάκηδες-φονιάδες να ρίχνουν μολότωφ σε πεσμένον αστυνομικό και να φωνάζουν "κάψου, κάψου", ενώ στην δεύτερη χτυπημένος στο κεφάλι αστυνομικός από "αλληλέγγυους" ή ψευτοδημοκράτες ή με όποιο όνομα παρουσιάζονται τα πρακτοράκια ξένων πρεσβειών και ξένων μυστικών υπηρεσιών αυτή την εβδομάδα....

Υ.Γ. 3) Ααα ξέχασα αυτοί δεν έχουν γονείς, είναι γουρούνια...

Υ.Γ. 4) Λένε ότι υποστηρίζουν την πρόοδο, αλλά σπέρνουν τον διχασμό, την μισαλλοδοξία, τον εμφύλιο, αλλά ξεχνούν ότι μόνον εν καιρώ ειρήνης προοδεύει ο τόπος!

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.