Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

"Χάδια" σε αμετανόητους εγκληματίες!

 

                                    

                                 Από FB:  Παναγιώτης Β. Παπαδάς

Όχι προς Θεού, ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνας είναι πολιτικός κρατούμενος... Τον "εκδικείται" η Δημοκρατία υποτίθεται... Ποιά, αυτή που του παρέχει χωρίς διακρίσεις για τα εγκληματα του υγειονομική φροντίδα, για να μην πεθάνει! ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; Ο Κουφοντίνας καταδικάστηκε για δολοφονίες και μάλιστα κατά συρροήν, ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ, οι οποίες παρεπιμπτόντως επιζητούν την κατάλυση της Δημοκρατίας!

Ζητά ένας ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ μεταγωγή και προσπαθεί να εκβιάσει με απεργεία πείνας δικαστικούς, ενώ συγχρόνως οι "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ" του επιτίθενται στις οικίες δικαστικών και ο γιόκας του αναρτά πανό στο ΠΑ.ΠΕΙ. προσβάλλωντας την μνήμη ενός εκ των θυμάτων, του Παύλου Μπακογιάννη!

Όχι δεν είναι τρομοκράτης... προς Θεού, είναι αγωνιστής! Αγωνιστής για κατάλυση της Δημοκρατίας και της μισαλλοδοξίας! Όσοι τον στηρίζουν για τα εγκλήματα του δεν διαφέρουν από αυτόν! Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, καθώς σκοπός του σωφρωνιστικού συστήματος της είναι η μεταμέλεια, αλλά ο κύριος Κουφοντίνας δεν θέλει να καταλάβει τα εγκλήματά του και να μετανοήσει!

Τέλος στην αυτοθυματοποίηση και την πολιτικοποίηση εγκληματικών δράσεων! Τέλος στις εμφυλιοπολεμικές μούμιες! Φαίνεται έργω και λόγω, ποιοί είναι οι αντιδημοκράτες, οι φασίστες και οι μισαλλόδοξοι! Αυτοί που ενδύονται ρούχα προβάτου...

Το παραμύθι το έχει καταλάβει ο κόσμος και κρίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.