Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ακαδημα'ι'κός νέο-μαρξιστικός βόθρος και υποκρισία!

 


                                          Από FB:  Παναγιώτης Β. Παπαδάς

Έτσι είναι... Πρώτα επιτίθεσαι σε κάποιον τυχαίο πολίτη που μεταφέρει εικόνα της Παναγίας, είσαι με αυτούς που σκίζουν την εικόνα και μόλις δημοσιεύεται το γεγονός και κάποια στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα των παρευρισκομένων, στέλνεις εξώδικα και μιλάς για φασισμό και χριστιανοταλιμπάν!

Τέτοιοι καθηγητές διδάσκουν στα ελληνικά πανεπιστήμια, γι' αυτό έχουν καταντήσει βόθρος Μαρξισμού και απαιδευσίας! Αλλά έπρεπε να σε είχαν συλλάβει "κυρά" μου με τον αντι-ρατσιστικό νόμο, για να γελάγαμε, αφού πλέον, ΚΑΚΩΣ, δεν υπάρχει Νόμος <<περί βλασφημίας>>!

Εμείς σεβόμαστε κάθε θρησκεία, αλλά όσοι έχουν κάνει "σημαία" τον σεβασμό και την ανεκτικότητα, ουσιαστικά τα έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους! Ντροπή και αίσχος σε αυτήν, τους ομοϊδεάτες της και τους υποστηρικτές της, που έσπευσαν να την υπερασπιστούν!

ΑΥΤΟΙ μιλάνε για σεβασμό... ΑΥΤΟΙ μιλάνε για ανεκτικότητα... ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ! Δόξα τω Θεώ, σας έχουν καταλάβει και πλέον ο κόσμος κρίνει και κατακρίνει! Η Ελλάδα ήταν, είναι και μακάρι να είναι για πολύ καιρό ακόμα συντηρητική!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΜΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.