Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Εκλογή Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ: Ιστορική ημέρα για το Ελληνικό Κράτος.


Η κα Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο της Βουλής κ.Τασούλα σε συνάντηση για την ενημέρωση περί των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.
        Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία 261 ψήφων στις 22 Ιανουαρίου 2020, με την στήριξη της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, η δικαστικός κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
Η κα Σακελλαροπούλου αποτελεί ιστορική προσωπικότητα στην Νεότερη Ελληνική Ιστορία, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα, που εκλέγεται στο Υπατο Πολιτειακό Αξίωμα του Ελληνικού Κράτους και μάλιστα όπως προελέχθη με ευρύτατη πλειοψηφία! 
Είναι σημαντική στιγμή, διότι συμβάλλει εμπράκτως στην εξίσωση ανδρών και γυναικών προωθόντας δε και την καλώς νοούμενη πρόοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πολιτικά κόμματα επέδειξαν συναίνεση για την εκλογή της, αλλά και ο ελληνικός λαός έχει υποδεχθεί το παραπάνω γεγονός με ιδιαίτερα θετικές απόψεις, ενώ και ο πολιτικός χώρος έσπευσε να την συγχαρεί για την εκλογή της, εντός των πρώτων καλούντων μάλιστα ήταν ο νυν ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος!
Η κα Σακελλαροπούλου θα ορκιστεί στις 13 Μαρτίου και θα αναλάβει την επομένη, στις 14, του 2020.

-Ας τής ευχηθούμε καλή θητεία σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα και δια της θέσεώς της να συμβάλλει στην εθνική ομοψυχία!-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.