Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Κράτα γερά Νικόλα Χαρδαλιά!

 

                                                 Από FB:  Παναγιώτης Β. Παπαδάς

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει στο διαδίκτυο πολλά είδη σχολίων, που αφορούν την υγεία του κ. Χαρδαλιά, εκ των οποίων, άλλα ήσαν υγιή, όπως ευχές ανάρρωσης και άλλα άρρωστα, όπως κατάρες και χλεύη!

Να ρωτήσω κάτι όμως; Αν ήταν κάποιος δικός σας στην θέση του, θα σάς άρεσε αυτή η συμπεριφορά; Θεωρείτε σωστό ή λάθος, το ότι ενεπλάκη η κόρη του -ένα μη πολιτικό πρόσωπο- στο να απαντά σχόλια καταρωμένων τον πατέρα της ή μήπως δεν έπρεπε να το κάνει;

Εγώ πάντως βλέπω, ότι όλο αυτό το μίσος σχετίζεται με το, ότι ο Ν. Χαρδαλιάς είναι το άτομο, που οργανώνει τα πράγματα σχετικά με τον κορωνοϊό, ένα μίσος προς ένα άτομο που απλώς κάνει την δουλειά του και μάλιστα με τεράστια ευθύνη προσωπική!

Πολλές φορές λαμβάνονται από ειδικούς μέτρα, που δεν μάς αρέσουν, είτε γιατί δεν τα απολαμβάνουμε, είτε γιατί περιορίζουν πράγματα και καταστάσεις, τα οποία υπό ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ θα εθεωρούντο δεδομένα, αλλά εν μέσω κρίσεως αλλάζουν τα πράγματα. Είναι όμως για το καλό μας, όπως ένα πικρό φάρμακο επί παραδείγματι!

Τί πρέπει να κάνουμε, να τα βάζουμε με όποιον κάνει την δουλειά του υπέρ μας; Τότε βάλτε τα και με τους γιατρούς, που δρουν υπέρ της υγείας σας, με τους αστυνομικούς και τους δικαστικούς που μπορεί να σάς τιμωρήσουν, αν έχετε αδικήσει και με άλλους πολλούς... Στην περίπτωση αυτή, είναι εύκολο, να χτυπάμε κάποιον, πόσω μάλλον όταν βρίσκεται σε μια αδύναμη στιγμή, είναι άλλο τόσο όμως και ανήθικο!

Αντί ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ και να ΣΙΓΟΥΝ, που ο άνθρωπος είχε εκτός της πανδημίας του COVID-19, να αντιμετωπίσει και τις πυρκαγιές στερούμενος ύπνου και  επιβαρύνοντας την ψυχική και την σωματική υγεία του, βρίζουν κι όλας! Τί είναι αυτό, κάποιο είδος εκδίκησης;

Και αν ναι, για τι πράγμα; Γιατί προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτές τις κρίσιμες καταστάσεις, να πατάξει την ασυδοσία και την ανευθυνότητα κάποιων πολιτών, αλλά και να οργανώσει τον όλο μηχανισμό, ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά σε περιπτώσεις κρίσεως, όπως του κορωνοϊού και των πυρκαγιών;

Μπράβο τότε, κερδίσατε βραβείο, που τα βάλατε μαζί του! Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε την δουλειά του, πήρε την Πολιτική Προστασία από αυτή που ήταν πριν και την αναδιοργάνωσε κάνοντάς την αποτελεσματικότατη, όπως απεδείχθη και από το ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ψυχές από τις πρόσφατες πυρκαγίες!

Αλλά και από την άλλη, αν μπλέκεται το ζήτημα του COVID-19 με τις κατάρες κατά κάποιου ανθρώπου, δυο ζητήματα άσχετα μεταξύ τους για λόγους μικροπολιτικής ή ψευτοεκδίκησης, τότε υπάρχει πρόβλημα ανθρωπιάς!

Ο Χαρδαλιάς είναι το καταλληλότερο άτομο για αυτήν θέση και τα υπόλοιπα είναι φαιδρά! Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσουν αυτά, αλλά είναι τα σωστά και δεν τα λέω, ούτε με κακή πρόθεση, ούτε για να εκνευρίσω κανέναν, αλλά γιατί δεν είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά και η στάση!

Καλή ανάρρωση κύριε Υπουργέ, σού είμαστε ευγνώμονες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.